Pages

Followers

Monday, February 4, 2013

2013

Assalamualaikum sahabat semua....

Selamat Menyambut Tahun Baru 2013... Dah masuk bulan February dah pon.....

Lama rasanya aku tak update blog....
 
Sampai ada kawan aku Puan Farhana ni PM aku kat FB tanya aku dah pencen dah ke.....hahaha....

Apa yang aku nak kongsikan harini ya??

Oh ye....Aku tgh ambik lesen ni...Sekarang aku dah dpt Lesen L......Tgh dok blajo memandu dgn bawak moto...Ye! Aku ambik lesen B2&D....Moto + Keta.....
 
Hari Khamis ni aku nak buat test JPJ utk kereta.....Harap2 lulus laa......Amin....

Kenapa laaa org payah nak percaya aku ambik lesen moto?? sebab aku pendek kot...Haha....

And now, believe it or not, aku pegi kerja sendiri...Bawak moto... (Mentang2 dah ada L)...Hehe...

Alhamdulillah, aku dah tak payah susahkan suami aku utk hantar dan ambik aku kerja...Kesian dia selama ni dok hantar dgn ambil aku kerja....

Nahhh..Tengok gambo aku naik moto! Tak caya sgt kan..Siap tampal L lagi ok! ^_^

 
Oklah..sampai sini saja....Semoga kita berjumpa lagi di lain hari,Insyaallah.....
 
Wassalam... ^_^

2 comments:

-Iz Squidwood- said...

kak...!!cyes ke bawak moto sendiri? pehhhh... salute!! hahaha

Nurul Farhana Kasim said...

woww...glamer laa saya...hihi..tq faten...=)