Pages

Followers

Thursday, December 1, 2011

It's Already December?!

Fuhh..time flies extremely fast nowadays laa...Hampa perasan dak? See, today is 1st of December already....Rasa mcm baru je New Year kan.Tup tup dah December...


What are the achievements or changes I've done so far????Lemme think...Errmmm....Urrmmm...Hurrmmmm....


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......


I can think of only 1 achievement that I've made...I put on a lotttttt of weight...Dari berat aku 43-45-47-48-49.5-50-51-53-55-and yang paling berat aku penah achieve is 58kilos!!! Can u imagine that?Memang mcm ayam katik aku time tu!haha..Gilerr ah! Nasib baik sekarang ni dah turun sikit and now my weight is 55kilos...Haritu aku jumpa doctor, dia suruh aku lose weight lagi for at least 5 kilos! Mati aku! What I'm gonna do?(As DIETING PROGRAMME can even help....) Duhhh..... Boringg la!


Erm...Apa lagi ahh? Takda apa pon..Aku just nak share ja dgn hampa masa sekarang berlalu dgn sunggguhhhhhh pantas! Tiba2 aku tgk calendar tadi dah December today!!!!


oklah. I've to get back to work!


Salam and have a nice day!


2 comments:

MRS. K said...

akak pon dah gemss la..
nak jogs malas pulak

Mrs Chot said...

ya ka kak jah? faten tgk gambaq kat FB ok jaa....faten ni silap2 kalau terserempak kat mana2 sumpah mesti kak jah langsung tak cam faten ni haa...GEMSS sungguh!hihi.