Pages

Followers

Saturday, March 5, 2011

Tafsiran Mimpi

Malam tadi aku mimpi aku mengandung!It's so real!Aku rasa mcm betul...RUpanya, bila dah jaga, baru aku tau tu mimpi je...Haha...Kesian...

So, aku saja laaa "Google" look for tafsiran mimpi mengandung...

Dan, aku jumpa laaa numbers of results mengenai tafisran mimpi mengandung....

Tapi, kita boleh baca, percaya ok kot...tapi jangan terlalu percaya sampai kita lupa pada yang lebih Maha Mengetahui --> ALLAH s.w.t..

Ok lah...Aku ada bebrapa tafsiran untuk mimpi mengandung!

1) Untuk suami yang bermimpikan isterinya mengandung :
Tafsiran = Sesuatu yang buruk mungkin akan menimpa / berlaku.. (Wallahualam.ALLAH saja yang lebih mengetahui)

2) Kalau diri sendiri (perempuan) yang mimpi dia mengandung :
Tafsiran A : Generally membawa maksud akan mendapat keuntungan besar berbentuk wang & harta... (Wallahualam.ALLAH saja yang lebih mengetahui)

Tafsiran B : Kemungkinan juga membawa maksud mimpi mengandung ni mungkin jugak dia bakal mengandung tak lama lagi....(Wallahualam.ALLAH saja yang lebih mengetahui)

But for those yang belum kawin tapi mimpi mengandung, bermaksud orang2 terdekat akan mengandung...(Wallahualam.ALLAH saja yang lebih mengetahui)


Tapi, ni semua mimpi....hanya mimpi....kita percaya atau pon tak percaya itu terpulang pada diri sendiri....Yang pasti, Kita hanya merancang, ALLAH yang menentukan...

Aku cerita mimpi aku ni kat husband aku....Dia kata, Insyaallah, kalau ada rezeki kami nak dapat anak, ada laaa tu...Kalau takdak pon, ada laaa rezeki dtg kot lain....

Oklah...yang sebenaqnya aku ni tgh dok study Macroeconomic...sambil buat assignment...Tapi, tiba2 otak jammed kalah jalan jammed kat KL ni..tu yang aku bukak laptop taip blog...

Time to focus on study back!

~Daaa!Daaaa!~

Wassalam.

2 comments:

juicy junkies said...

http://juicyjunkieswardrobe.blogspot.com/

check out this blogshop and follow us, happy shopping! :D

eleen elinawatiey said...

bru smlm mimpi pregnant...hopefully ada rezeki x lama lg...lama dah menunggu huhu...