Pages

Followers

Wednesday, January 19, 2011

Tiada specific tajuk untuk ditulis!


Aku sakit kepala la...Nasib baik esok cuti...So, esok aku nak tido puas2 dan bangun lambat...sebabnya, this weekend, aku takleh bangun lambat...Ada kelas...Maklumlaaa,sekarang ni dah jadi student....kenalaaa berkorban sikit bab2 bangun tido lambat ni....


Lagi masalah aku...Aku sakit kepala laaa...sakit...pusing2 kepala aku ni....rasa macam nak baring....


Aku taktau laa nak pakai apa pi kelas weekend ni....Dah laa kena pakai samada baju kurung (paling senang+selamat la) atau baju yang longgar,labuh atau skirt labuh atau seluar longgar (yang pastinya bukan seluar jeans aaa....) Kalau ikutkan aku, paling simple, t-shirt dgn jeans aaaa..aku bukan takdak baju kurung..tapi aku ni spesis malas nak iron baju...pi keja pon aku tak penah iron baju...ni kan pulak nak pi kelas...jangan harap aaa....


Disebabkan aku dah lama tak meng-hupdate blog ni, maka penulisan aku ini agak kucar-kacir, takde point yang spesific....Aku main taip ja.Taip yang mana teringat..carca merba org kata...satgi aku letak gambaq pon tah apa2..takda kena mengena dgn tajuk aku ni...haha.


Oh ya!Agak stress bila on je FB tengok kat News Feed tu ramai kawan2 aku yang haritu dok pakat ramai2 kawen dah mula menunjukkan hasil perkahwinan mereka...yang sorang tu dia tulis kat status dia, "orang kata kalau kita check pastu ada 2 line,maknanya preggy.Alhamdulillah." Yang sorang lagi pulak dia tulis kat status dia, "Dah 10 minggu si kecik dlm perut ni." Yang lagi sorang ni pulak dia tulis, "Harini kena minum air gula..Berat badan naik"...Ada jugak yang post kat wall mereka benda alah pregnancy ticker tu..Alaaa..yang ada gambo baby pastu bagitau baby tu dah brapa minggu.countdown lagi brapa minggu nak due....


Stress laa gak walaupon aku cuba sedaya upaya supaya tak stress...Ahaaaa!!Aku ni pulak, tak dtg2 period..nak kata period pon tak..nak kata pregnant, apatah lagi...


Hurrmm...semalam, masa aku temankan bos aku pi meeting kat IT Department, bos aku tanya, bila lagi mau pregnant. It's been a year already..I think it's the time for you to get pregnant...Bukan aku takmau bos oiii...Aku mau sangat2 hokay...Rezeki aku belum tiba lagi untk pregnant....Then dia ckp, it's okay...Take your time.Go holiday laa....Don't stress2...Okay boss...I'll take my own sweet time..


Haaa..Ada lagi satu...Masa weekend haritu, mlm tu aku tido aku mimpi bestttt sangat!!!I really had an extremely sweetest dream ever!! Aku mimpi, aku check air kencing aku pakai pregnancy test tu laaa...sekali keluaq 2 line kat atas pregnancy test tu..(Yang ni mimpi tau!!) Sambung balik cerita mimpi aku, aku punya laaa seronok..macam tak percaya pon ada..aku tunjuk kat husband aku..then,die pon mcm tak percaya, dia suruh aku test lagi..then,still...keluaq 2 line jugak...Best gila..Gamaknya,kalau ada org tengah tengok aku tidoq time tu mesti dia nampak aku senyum sikit punya lebaq....hahaha...Pastu aku baru nak menikmati mimpi aku yang best dan indah tu, tetiba terdengaq pulak suara mak mertua aku....alamakkk...potong betui laaa....dah pukul 6.30am rupanya..mak mertua aku kejut suruh pi solat Subuh..hahahaha....So,mimpi je laaa rupanya.....Haha... (mlm tu aku pi tidoq kat rumah mak mertua aku)


Oklah...aku rasa cukup sampai di sini aku dok merapu merapan...Sat lagi semua cerita aku dok taip kat dlm ni....Daa..Daa..


(Note : Faten Mohamad Noor is looking forward to receive her Bonus for this year and she's looking forward to go for a vacation with her beloved husband and produce baby!(hihi) and she's looking forward to buy a new fridge!bigger fridge for the house!hihi.)



~Sekian, terima kasih~


[Leave us alone!Cewahhh.haha!]


4 comments:

vanilla ice said...

xpe la dek non
ada rezeki ko tu
ada la nanti...
aku doakan ko cepat2 dpt zuriat k,....

Dale said...

yg fridge plg penting~

Mrs Chot said...

shida: tima kasih laaa nokkk...ko rajin2laaa doakan aku cepat2 dpt anak...

Mrs Chot said...

Aidil:fridge tu mmg penting!