Pages

Followers

Saturday, November 26, 2011

Halo!Halo!Anybody Home?Halo?

Shush!Hush!Fuhhh!Shussshhhhhh!Puhh!Puhhh!

Assalamualaikum semua!!! Lama betui tak jengok belog aku ni......Been extremely BZ this few months...Almaklumlaaa...Dah nak ujung2 tahun ni, BZ laaa coz nak try to meet target for the year of 2011 kan...Meeting sana.Meeting sini.Discussion sana.Discussion sini. Pastu tambah plak MIS Dept kat opis aku ni dah nak tukar system pakai system baru yang sangat2 tak "friendly user" tu....Adoiyaiii...Memang aku jiwa kacau hari2 nak mengadap sistem bodo ni...sapa laaa founder sistem bodo ni??Tak efficient langsung sistem kau ni noks! Penat wo0o0!!Last aku update belog aku ni pon bila tah...Oh ye..Last update aku bulan September haritu...Pastu langsung aku dah tak bukak2 blog aku ni...

Oh ye, aku ada laa nak tanya pendapat hampa mengeni beberapa perkara....

Yang Pertama!

Muka orang ni sama dak mcm aku??Tapi, dia lagi lawa and stylo laaa kan dari aku...Tapi ada sikit serupa mcm aku kan?an?an?Muka orang ni sama x mcm muka aku?(Perasan!)


Yang Kedua!

Comel dak aku masa aku Darjah 1?Aku jumpak kad ni kat umah!haha..Muka takut ja..

Yang ketiga!

Hampa kenai dak bedak nyonya ni?Aku jln2 kat Selayang Mall haritu ternampak bedak nyonya.Teringat kat tok aku..aku dulu pon dok pakai bedak ni..haha..konon2 habih cun aaa pakai bedak ni!

Yang Keempat!

Kami 2 orang mcm budak2 sekolah bercinta dak?Hihi...Saja perasan muda mudi budak skolah...Haha.

Yang Kelima!

Dulu rambut aku panjang.Aku nak simpan balik rambut...Tapi, gila lama nak tunggu rambut aku jadi panjang mcm ni.Perasan dak muka aku sememeh?sebab ntime ni tak silap aku ,aku baru bangun tidoq nak sahur!Bolehh?sempat lagi ambik gambaq...Huahuahua!


Hurmmm...Itu jelah aku nak tanya hampa....Perkara yg kelima tu lebih kepada meluahkan apa yang aku rasa dan bukan aku nak bertanyakan pendapat hampa...Haha...Aku sebenaqnya nak letak gambaq2 aku masa kat Phuket haritu, tapi gambaq2 tu semua aku tak ambik lagi dari my colleague...so, next time laaa baru aku upload kat sini ye....

Selamat Malam dan Salam Maal Hijrah 1433 kepada semua umat Islam!Fyi, if follow calendar Islam, It's my Wedding Anniversary! Alhamdulillah, sudah tahun ke-2...Diharap perkahwinan kami kekal hingga ke akhir hayat kami.Amin...

Salam and have a nice day ya'lls!

2 comments:

ReYNa said...

faten.muke pompuan tu mmg ada iras faten la.hihihi

Mrs Chot said...

Haha.kan??ecelli,fana laaa ni email gambo budak ni kat faten....hahahaha....lawa gak kan budak ni??perasan laaa lawa jap...hihi.