Pages

Followers

Friday, March 16, 2012

Fat Temptations-Haha.

Salam and hi all!!!
I love foods! I love chocolates! Foods are tempting....I eat delicious foods!
Owh..No wonder I'm getting fatter.....I can't say NO to those temptations....
And I'm craving for those:-

5 comments:

thisisfarhana said...

malam semalam aku buat red velvet. :P

Mrs Chot said...

Alaaaa.......Nakkkkk..Sampai hati tak bagi sikit... :(

ReYNa said...

nyummehhh..dr dulu nak buat gak tp smpai skang x buat2 tmbah2 tgn dah kebas2 skang..fanaa.nak recipeee

thisisfarhana said...

datang rumah aku br aku bagi!! hahaha. i amik kat ummi zaihadi tu. tapi mcm kurang manis laa.. xtau la weighing scale i yg salah ke resipi tu. hehe. tp miki cakap sedap je.. huhu

Mrs Chot said...

Red velvet ni janji dia punya topping cream cheese tu sedap.baru blend dgn rasa cake tu...susah tak nak buat red velvet ni weh?nak resepi!!!!!nak cuba... 