Pages

Followers

Wednesday, March 28, 2012

Simple Spicy Tuna Spaghetti

Salam and hi all!!!!

Aku on diet konon2nya sekarang ni....But mlm tadi perut aku ni buat hal pulak...Lapaq nak mampuih...(Aku mcm biasa,salahkan perut aku).....Laki aku pulak takdak.Dia pi training bola...Nak turun pi kedai kat bawah, maleh pulak....

Jadi, aku pon pi la kat dapoq aku yang dah lama tak berasap tu and tengok kalau2 ada apa2 yg boleh dimakan.....Aku jumpak Spicy Tuna dalam tin (Alaaa..Tuna yg makan dengan roti tu...)....Tapi roti pulak takdak...Takkan nak makan tuna tu mcm tu ja...So,aku korek2 lagi dapoq aku and aku jumpak spaghetti....

Aku teringat bos aku penah bagitau aku yang dia masak spaghetti pastu letak tuna dlm tin tu jadi sos...kira ganti laa sos prego tu...

Aku pon rebus laaa spaghetti tu.....Pehtu after few minutes, spaghetti pon sudah kembang, aku gaulkan spicy tuna tu dgn spaghetti aku tu....

~I used this tuna-spicy~
Hurmmm....hasilnyaaaaa.............


Tadaaaaaaaa!!!

~Yummmmmmeh!~

2 comments:

thisisfarhana said...

aku pun br mkn hr tu ade budak ofis aku bawak. best gk kan. haha. tp cm pelik aa sbb aku x pnh mkn camtu sblm ni.

Mrs Chot said...

Tau takpa...Ni pon first try...Tapi kalau malas2 mmg senang gila laa..sebab takyah nak masak tuna tu...terus gaul je...Huhuhuhu....