Pages

Followers

Friday, June 1, 2012

Setelah Beberapa Lama Blog Ini Ditinggalkan.....

Assalamualaikum semua......Pekabo?Sihat?Dah makan?Baju raya berapa pasang?Ehh....Lambat lagi aaa nak raya...

Aku dah lama x update blog...Bukak je blog, tapi maleh nak menaip apa pon.... Harini ja mcm ada sifat kerajinan terbuku di dada untuk menaip blog.

Aku menaip punya laa laju. Pastinya boss dan colleagues aku ingat aku dgn dedikasinya membuat kerja ofis (update blog kira kerja laa jugak kan??)

Apakah cerita2 terbaru aku? (Bajet artis hot la sgt)...

1. Aku belum pregnant lagi.....Dugaan tapi aku Redha...
2. Kawan baik aku dah beranak baby girl.Namanya SOPHIE....Secara tak langsung menjadikan SOPHIE ni anak angkat aku yang kedua! (anak angkat aku yg first is SHAFIEY)...Ohh I miss them...
3. Kawan2 aku masa kolej dulu pakat dok pregnant anak nombot 2...
4. Doktor M ckp there's no way that i'll get pregnant normally. I'll have to do IVF....Tapi aku masih percayakan kuasa ALLAH, mana tau rezeki aku dpt baby tanpa perlu melalui IVF ni....
5. Anak angkat aku yang sulong , SHAFIEY dah berumur 1 tahun! dah boleh jalan! :)
6. Now Doctor tgh pantau aku punya period cycle and expecting gud news somewhere in July...Insyaallah kalau dah tiba masanya kan....
7. Aku beli tilam baru! (Huahuahuahua...Jakun sikit sebab first time beli tilam..Sebelum ni dpt free)
8. Bila dah beli tilam baru tu, mula la berangan nak beli katil baru...I'm thingking of buying it at IKEA....Berangannnnn...Berangannnn....
9. Bila dah beli katil baru, mula la nak beli lemari baju baru....Hadoi...lumrah manusia....suka nak membazir....huhu...

Hahha..Disebabkan Puan Farhana Kassim dah dok tanya aku pasaipa aku tak update belog lama dah...Maka aku pon update laaa belog aku ni....

Oklah...Sampai di sini sahaja....Till we meet again someday, Insyaallah! (^_^)

1 comment:

Nurul Farhana Kasim said...

oit, nama ak plak..huhu....tp ok laa kn, xlaa bersawang blog hg..hehe..