Pages

Followers

Wednesday, January 18, 2012

Pemberitahuan.Pengunguman.

Assalamualaikum w.b.t. dan Selamat Sejahtera Cikgu! Ehh silap. Awwwww, Snapp!


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua hadirin dan hadirat sekalian. Berdirinya saya di sini (Oh tak..Aku tgh duduk sambil menaip) adalah untuk membuat satu pengunguman dan pemberitahuan secara rasmi (Berita Baik ni wei!!!!!) bahawasanya dengan sukacitanya dan suka sukinya saya telah................................................................................................



(Drum Roll)

(Sila scroll ke bawah)







































































































































GEMUK TERLAMPAU.....






~hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha~






3 comments:

SayaBudakPemalas said...

sengal!!!

berdebo nak scroll bawah.. :P

Mrs Chot said...

Hahahaha...i like....sebenarnya takdak pengunguman.tapi disebabkan dah type entry ni half way then baru realize takdak apa pon yg nak diumumkan tu yg end up mcm tu..hihi....happy working babe! :)

Nurul Farhana Kasim said...

Faten, tajuk sempoi aih...pengunguman.typing error kot..huhu..


(word verification ak best laa..fariese...ala ala fariz..i like....)