Pages

Followers

Tuesday, January 3, 2012

Siapa Yang Tak Sayang Suami?

Macam pelik laa kan bila ada yang tak sayang suami kan? Aku sayang suami aku. Haha...


Perkahwinan ni biasalaa kan. Ada pasang surutnya...Nak2 pulak, aku dgn hasben aku ni dah kenal 6 tahun++...So, banyaklaaa issue berbangkit kan...


Hurmm...Tapi, walau mcm mana ada issue berbangkit pon, Alhamdulillah hubungan kami masih kukuh dan semakin berbunga2 hari hari...Huahuahua....Jiwa-jiwa pulak aku harini....


Aku bersyukur sebab ada suami mcm hasben aku....Dia baik....Bertolak ansur...dan memahami...


Especially bila aku ni tak pregnant2 lagi...Ada sesetengah hasben kan dia tak faham isteri dia...Dok salahkan isteri sebab tak pregnant2 lagi..But hasben aku sgt memahami sampai aku pulak yg rasa serba salah bila aku belum pregnant lagi...Contohnya, mcm pagi tadi, actually, aku buat pregnant test....Tapi, result negative...So, aku mcm serba salah gila babi....Mcm nak nangis ja aku kat dlm bilik air pagi tadi sebab result negative..Tapi, hasben aku dgn tenangnya, peluk aku and ckp, "Belum rezeki kita laaa tu sayang...Kita banyak2 berdoa kat ALLAH and usaha lagi ok....Takmo sedih2..."


Apa reaction aku??? Menangis laaaaaa....sedih.....Sob.Sob.Sob. (T_T)


Pastu, bila habis solat Subuh pagi tadi, masa hasben aku berdoa aku terperasan hasben aku mcm nangis... (Kecewa kot coz result negative)...Ok, serius ni..Aku sebak gila bila tgk hasben aku nangis...Meruntun jiwa aku wo0o0....Tapi, tu laa...kena rilex and think positive...So, aku berserah pada ALLAH skang ni...Moga2 doa kami dimakbulkan...


Okielah...Sedih lak tetiba.... (T_T)


Apa pon, aku SAYANG suami aku lebih dari segalanya.... (^_^)


Salam and have a nice day peeps!

2 comments:

budakpemalas said...

takpe wei..ada rezeki angpa nanti. insyaAllah.

Honeymoon byk2 ;))

Mrs Chot said...

Thanks weh...insyaallah ada laaa rezeki kami nanti...hang tu nak kawen nanti jemputla aku na..hihi...