Pages

Followers

Saturday, February 12, 2011

Aku Ada Pembaca Setia!!!!

Hahahahah...Poyo je kan statement blog aku ni???

Saja nak habaq kat hampa...Aku ingat ka aku tulih blog ni, aku sorang laaa dok baca balik....Rupa2nya ada jugak yang rajin dok baca blog aku dan rajin nak melayan gaya penulisan aku yang merapu dan caca merba ni....Hihihi...Ada jugak yang suka baca blog aku ni!!!(Kembang kempis hidung aku ni....Bangga!)Hahahah...Ya!Ya!Ya!Aku mengaku, aku memang perak jakun!Orang Penang kata "Chempera"....

Ok2..Enough with the bla..bla..bla..!

Aku post blog ni khas untuk kawan aku yang sudi nak baca blog aku yang merapu ni...Terima kasih daun keladi diucapkan kepada Puan Nurul Farhana Kasim --> Pssst!Nanti hang mai rumah aku, aku masak special punya kat hang!Hihihi...

Agak-agak nak comment tu silakan comment..sebab aku allow anonymous reader to leave their comment!

::: Ni laaa Puan Farhana Kasim (dan anaknya ye!bukan adiknya!) yang sudi baca blog gila aku ni..Hihihi:::


~Sekian, Wassalam (dengan hidung aku yang masih kembang kempis!)~

4 comments:

Nurul Farhana Kasim said...

kui3...apa da..tetiba terglamer laa my bby n I..huhu..

MRS. K said...

eh akak pon baca la! hikhik

Nurul Farhana Kasim said...

nnt faten wat entry utk kak jah plak..hehe....

Mrs Chot said...

kak jah:hahahhaha....tu laaa akak tak confess...si farhana ni dia pi bagitau plak dia rajin nak baca blog merapu ni..hahaha...takpa2.nanti kami wat khas utk kak jah plak...