Pages

Followers

Saturday, February 26, 2011

Can't Wait For Tomorrow!!!!

Aku tak saba tunggu esok....Sebab esok aku dapat ahli keluarga baru......Best nyaaaa!!!Aku sanggup tak keluaq rumah sebab nak tunggu kehadiran ahli keluarga baru aku tu.....

Nak tau apa diaaaaaaaaaaaaaa????? Hampa pon kena tungguuuuu sampai esok.....Waaaaaaa..Suffer-nya nak tunggu sampai esokkkk!!!!

Setelah hadirnya ahli keluarga baru dalam rumah kami esok, akan aku war-warkan kepada semua penduduk kamponggg!!!Hihihihi...


Daaa.Daaa.....Gud Nite!Sleep tight!

2 comments:

Nurul Farhana Kasim said...

weh..ni dh tomorrow dh..mana update?

Mrs Chot said...

hahahaha....farhana,u really are my loyal reader so called as follower!hahaha...babe,malu plak nak update...satgi org kata aku chempera!nanti aku message hang kat FB naaa!hihihi...